Tietosuojaseloste

Isokyrön Vuokra-asunnot Oy käyttää henkilötietojasi yhteydenpitoon asuntojen vuokraustoiminnasta siten, että kerättyä asiakastietoa käytetään asuntojen tarjoamiseen sinulle sillä tavoin, jotta tarjottava sisältö vastaa hakemaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Isokyrön Vuokra-asunnot Oy käyttää tietoa, jonka välität hakemuksella, mutta voit missä tahansa vaiheessa kieltää tietojen käyttämisen Isokyrön Vuokra-asunnot Oy:ltä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen anu.muhonen@isokyronvuokra-asunnot.fi

Isokyrön Vuokra-asunnot Oy ei jaa henkilötietojasi muiden ulkopuolisten tahojen kanssa, kuin perustellusta syystä oman alihankkijansa.

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä Isokyrön Vuokra-asunnot Oy:ssä, saat lisätietoja sähköpostiosoitteen anu.muhonen@isokyronvuokra-asunnot.fi kautta, johon ilmoittamalla sinulla on myös oikeus pyytää tiedot itsestäsi, pyytää oikaisua tai rajauksia tietoihisi tai kieltää henkilötietojesi käsittely Isokyrön Vuokra-asunnot Oy:ssä.

Rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä: Isokyrön Vuokra-asunnot Oy
Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö: Minna Niemi (06) 470 1201
minna.niemi@isokyro.fi
Rekisterin nimi: Asuntohakemukset
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asunnon hakijoiden listaus
Rekisterin tietosisältö: Ilmoittautumislomakkeen kentät
Säännönmukaiset tietolähteet: Tiedot peräisin rekisteröidyltä
Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteri on suojattu teknisin suojakeinoin (mm. tiedonsiirron salaus ja käyttäjätunnukset).